Qui?

Teresa Ferré 

Llicenciada en Periodisme i DEA en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora associada d’Història del Periodisme a la URV i la UAB.

Vaig començar a escriure sobre teatre l’any 2000 fent entrevistes i reportatges per a la revista d’arts escèniques Artez on continuo col·laborant en l’apartat de crítica de la seva web i fent alguns reportatges. Entre el 2003 i el 2005 vaig col·laborar amb la revista teatral.net i a partir del 2006 fins al 2009 vaig fer crítica teatral al diari El Punt.

He treballat, entre altres, en diferents departaments de premsa de l’àmbit de les arts escèniques: Fira de Teatre de Tàrrega (1997-2001), Sitges Teatre Internacional-Creació Contemporània (2001-2004), La Mostra d’Igualada (2012, 2013).

Actualment col·laboro a Butxaca.com i Recomana.cat

Correu electrònic de contacte: notesescena@gmail.com

Twitter: @notesdescena

Anuncis

4 pensaments sobre “Qui?

  1. Jordi Bordes

    Ei, sempre a misses dites (que no pageses) acabo tastant el teu blog. Només cal que vagi sumant, fent gruix. Té molt de mèrit el to i la rigorositat en què afrontes cada comentari, amb links a nous móns. Donen ganes d’anar saltant del vers de Dolors Miquel al Memorial Democràtic amb les seves múltiles pantalles. Som-hi. en pocs mesos, esperem, hi ha d’haver una nova plataforma des d’on visualitzar aquest treball de formigueta ingrat. Cadascú amb el seu to, ajudarà a donar densitat a la cartellera. Però no abandonis el blog… i acaba la tesi, dona! (je, je!)

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s