Qui?

Teresa Ferré 

Llicenciada en Periodisme i DEA en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Professora associada d’Història del Periodisme a la URV i la UAB.

Vaig començar a escriure sobre teatre l’any 2000 fent entrevistes i reportatges per a la revista d’arts escèniques Artez. Entre el 2003 i el 2005 vaig col·laborar amb la revista teatral.net i a partir del 2006 fins al 2009 vaig fer crítica teatral al diari El Punt. He format part de la secció de teatre de la revista Butxaca des del 2014 fins al seu tancament el 2017. Actualment col·laboro a Recomana.cat

He treballat, entre altres, en diferents departaments de premsa de l’àmbit de les arts escèniques: Fira de Teatre de Tàrrega (1997-2001), Sitges Teatre Internacional-Creació Contemporània (2001-2004), La Mostra d’Igualada (2012, 2013).

Correu electrònic de contacte: notesescena@gmail.com

 

4 pensaments sobre “Qui?

  1. Jordi Bordes

    Ei, sempre a misses dites (que no pageses) acabo tastant el teu blog. Només cal que vagi sumant, fent gruix. Té molt de mèrit el to i la rigorositat en què afrontes cada comentari, amb links a nous móns. Donen ganes d’anar saltant del vers de Dolors Miquel al Memorial Democràtic amb les seves múltiles pantalles. Som-hi. en pocs mesos, esperem, hi ha d’haver una nova plataforma des d’on visualitzar aquest treball de formigueta ingrat. Cadascú amb el seu to, ajudarà a donar densitat a la cartellera. Però no abandonis el blog… i acaba la tesi, dona! (je, je!)

    Respon

Deixa un comentari